Hirdetés

Titkos aranybánya



|

Hirdetés

Hiába bogarásszuk napestig a Windows Start menüjét, az operációs rendszer néhány igen praktikus eszközét és segédprogramját sosem fogjuk megtalálni benne. Bár a Windows XP-ben a rendszer kezelőeszközeit egybegyűjtő Vezérlőpult végre könnyen elérhető helyre került a programindító menüben, a Felügyeleti eszközök szinte észrevétlenül bújik meg a pult megannyi hardver- és szoftverkezelő modulja között: aki nem tud róla, sosem fogja felfedezni.




A Felügyeleti eszközök kisalkalmazásainak többsége a gyakorlottabb felhasználók és rendszergazdák számára készült, de olyan változtatásokat is elvégezhetünk velük, amelyek minden Windows-felhasználó számára jól jöhetnek. Az ég tudja, hogy a Microsoft miért dugta el ennyire ezt a hasznos rendszerkomponenst?!

A teljes cikk A Windows rejtett eszközei - Titkos aranybánya címmel a 2005. februári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.