Hirdetés

Több mint százezren követelik Justin Bieber kiutasítását



|

A sztárt a múlt héten kapcsolták le ittas vezetés és illegális gyorsulási versenyen való részvétel miatt.

Hirdetés

Egy, a WhiteHouse.org-on közzétett petíció aláíró azt követelik, hogy az Obama-kormány utasítsa ki Justin Biebert az USA-ból A beadványt több mint százezren írták alá, véleményük szerint a „kanadai bűnözőnek” nincs helye az országban. A sztárt a múlt héten tartóztatták le ittas vezetés és illegális gyorsulási versenyen való részvétel miatt.

„Mi, az Egyesült Államok polgárai úgy érezzük, rosszul képviselnek minket a popkultúra világában. Szeretnénk, ha a veszélyes, felelőtlen, destruktív és közismert kábítószer-fogyasztó Justin Biebert kiutasítanák, és visszavonnák a zöldkártyáját – olvasható a beadványban. – [Bieber] nem csak a közbiztonságot fenyegeti, de nemzetünk fiatalságára is rendkívül rossz hatással van.”

Hirdetés

A százezer aláírás egyben azt is jelenti, hogy a Fehér Háznak hivatalos választ kell adnia a követelésre. A Washington Times szerint felettébb kényes az ügy, ezért hetekbe, de akár hónapokba is beletelhet, mire a kormány döntést hoz a kérdésben.

Időközben egy ellenpetíció is felkerült a WhiteHouse.org-ra, amelyben a rajongók azt követelik, hogy Biebert ne utasítsák ki az USA-ból – igaz, ezt ma délig alig 2900-an írták alá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.