Hirdetés

Többfunkciós Minolta-eszköz alig féláron



|

Hirdetés

A Minoltánál is felismerték, hogy ez már a többfunkciós irodai eszközök világa, és a trendhez igazodva készítették el az új DiALTA Di151-es, többfunkciós monokróm digitális másológépet. A nyomtatóvezérlővel ellátott másoló, a Di151p akciós ára megegyezik egy gyors irodai lézernyomtató árával, de a Di151p a nyomtatáson kívül jó minőségben és gyorsan készít másolatokat is. A Di151 egyetlen rendszere egyszerre akár négy, az irodai munkában ma már nélkülözhetetlen eszközt is egyesíthet magában: nagy teljesítményű digitális másoló, lézernyomtató, fax és szkenner. A négy-az-egyben elrendezés kedvéért azonban egyetlen funkció teljesítményéből sem kellett „visszavenni”, vagy rossz kompromisszumot kötni. Egyszóval: a multifunkcionalitás bűvöletében a tervezők nem mentek el „low end” irányba. A percenként 15 másolatot vagy nyomtatott példányt készítő digitális másoló/nyomtató készülék akár teljes munkacsoportokat is képes kiszolgálni. A Di151 felbontása nyomtatás és másolás esetén is 600 x 600 dpi. A másolatok kicsinyítése, nagyítása 50-200 százalékos tartományban lehetséges. Ezen kívül a másolón a szöveg és fotó üzemmód is beállítható a jobb minőség elérése érdekében. Az opciós fax modul sebessége 33.6 kbps. A készüléknek 16 MB nyomtatási memóriája van. A a többször nyomtatandó dokumentumokat pedig elég egyszer beszkennelni a további felhasználás céljaira.

Az ilyen többfunkciós készülékek a felhasználó számára számos előnyt rejtenek magukban. Elsősorban nem kell négy különböző készülékhez rohangálni az irodai munka során, elég egyetlen szervizszolgálatot felhívni hiba esetén, és a rendkívül alacsony másolási/nyomtatási/faxolási költséggel is komoly megtakarítást lehet elérni. A Di151 típusú készüléket a Minolta Magyarország Kft. (www.minolta.hu) forgalmazza. A Di151p két funkciót valósít meg a lehetséges négyből, azaz nyomtatóvezérlővel ellátott másolóként kerül forgalomba, akciós nettó végfelhasználói ára 209 000,-Ft. Következő, márciusi számunkban részletes tesztet olvashatnak a Di151-ről.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.