Hirdetés

Tokaji Jazz Fesztivál a Pannon támogatásával



|

Hirdetés

A kulturális központtá alakított Zsinagóga a találkozó teljes ideje alatt nemzetközi dzsessztörténeti plakátkiállítással várja a műfaj szerelmeseit, akik az esti óráktól már hallgathatják is a dzsesszt a tokaji Főtéren, méghozzá olyan neves előadók tolmácsolásában, mint a Budapest Ragtime Band, a Jazz Steps formáció. A koncertek után dzsesszkocsmák és gasztronómiai különlegességek marasztalják majd a fesztivál vendégeit a helyszínen. A Latin Szombaton már kiköt a Dixieland hajó, majd salsabemutatóval folytatódik a program. A közel negyven profi táncos táncra perdíti majd a közönséget is, igazi dzsessz karnevált csapva a híres borvárosban. A leginkább várt zenekarok is ezen az estén szórakoztatják majd az egybegyűlteket: a Ricardo Salsa Club és a Latin Combo gondoskodik a talpalávalóról. A zenekarok a salsa és az autentikus latin dzsesszzene mellett a kubai gyökerű zene több stílusát is játsszák, köztük cha-cha-chát és mambót. A koncertek után hajnalig tartó utcabálra számíthatnak a fesztivál látogatói. A latinos hangulatot koktélok, szivarszalon és kaszinó is fokozza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.