Hirdetés

Tőlünk is letölthető a 3DMark03!



|

Hirdetés

A 3DMark, mint mindig, ezúttal is elképesztő látványos jeleneteket produkál, miközben kegyetlenül megizzasztja konfigurációnk két fő komponensét, elsősorban a grafikus kártyát, de a processzort is (különösen a magasabb felbontású tesztmódokokban).

A program 03-as verziója pár napja látott napvilágot, és bizony nem mentes a hibáktól sem. Több konfiguráción is csak akkor volt hajlandó elindulni, ha a C: partícióra telepítettük. Futtatásához szükség van a DirectX 9 előzetes feltelepítésére is, amely szintén elérhető a Letöltések között.

A 3DMark03 letöltését csak szélessávú interneteléréssel rendelkezőknek ajánljuk, lévén mérete meghaladja a 180 megabájtot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.