Tömeggyártásban az új EEPROM lapkák



|

Az iparág legnagyobb, 128 KB-os EEPROM kapacitásával az intelligens kártya lapka széles körben alkalmazható, például a GSM és IMT 2000 telefonok USIM/UIM moduljaként, Java kártyaként, multimédia eszközökben és más informatikai területeken. Az új, S3CC9ED termékkód alatt futó eszköz tömeggyártásba került.

A SAMSUNG új intelligens kártya lapkája 128 KB EEPROM, 384 KB ROM és 8 KB statikus RAM memóriát tartalmaz. A fejlett szolgáltatások teljes mértékben kielégítik a gyártók nagy teljesítményű intelligens kártyák és SIM kártyák iránti igényeit, mivel a nagy kapacitású EEPROM sokoldalúbb adattárolást és szolgáltatások megvalósítását teszi lehetővé, mint például a játékok, internetes szolgáltatások, telefonregiszterek kiépítése és rövid üzenetek tárolása. Az S3CC9ED a Samsung által tervezett 16 bites CalmRISC processzorra épül, és 3-DES szimmetrikus kulcsos titkosítási szabványt használ a gyors és megbízható felhasználó ellenőrzéshez. A személyes adatok jogosulatlan hozzáférhetősége ellen egy támadásmegelőzési technológia is beépült a termékbe. Egy hardveres univerzális aszinkron vevő és adó (universal asynchronous receiver transmitter - UART) is helyet kapott a lapkában az ISO 7816 intelligens kártya szabványnak megfelelő kommunikációs protokoll megvalósítása érdekében. Ez gyorsabb és stabilabb adatkommunikációt eredményez a kártyaolvasó és a kártya között, így nagyobb hatékonyságot biztosít a rendszertervezők számára.

„A nagyobb memóriakapacitás támogatja a következő generációs mobiltelefonok adatigényes szolgáltatásai iránti nemzetközi igényt.” - mondta Chung Chul-hee, a Samsung Electronics intelligens kártyákat fejlesztő csapatának alelnöke. „A SAMSUNG 128 KB EEPROM memóriával felszerelt intelligens kártya lapkája felgyorsítja a nagyobb teljesítményű intelligens kártyák és a 3G mobiltelefonok multimédia szolgáltatásainak bemutatását.”

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.