Hirdetés

Torrentezés egyszerűen - Halite



|

Ember legyen a talpán, aki eligazodik a különféle BitTorrent-kliens alkalmazások között. Most egy egyszerűen kezelhető programot ajánlunk olvasóinknak.

Hirdetés

Aki torrentezésre adja a fejét, annak általában nehéz megtalálni a megfelelő alkalmazást. Vagy semmiféle beállítási lehetőségen nem kínálnak (hivatalos BitTorrent kliens, Opera 9), vagy pedig „pilótavizsga" kell hozzá (uTorrent), esetleg erőforrás-igénye magas (Azureus). A nyílt forráskódú Halite pontosan az „átlagos" torrentezőnek készült, alacsony erőforrás-igénnyel, áttekinthető kezelőfelülettel és csak a legszükségesebb beállításokkal. Használatához nem kell menük mélyén turkálunk, egyetlen ablakból áll, amelyben minden funkciója elérhető és az összes letöltés áttekinthető. Csakúgy, mint a többi hasonló alkalmazásnál, az ablak felső részén találjuk letöltéseinket, középen az adott torrentre vonatkozó általános információkat, alul pedig hozzánk kapcsolódott felhasználók adatait láthatjuk. Beállítási lehetőségei alapszintűek, be kell állítanunk a kliens által használt internetes kapu tartományt, valamint a maximális kapcsolódások számát. Ezen kívül semmi másra nincs szükségünk, indulhat a letöltés! Érdemes kiemelni, hogy a program tartalmaz egy távfelügyeleti lehetőséget (a uTorrenthez hasonlóan), a fejlesztő ígérete szerint pedig hamarosan már a távolból egy Java-kompatiblis mobiltelefonról is vezérelhetjük a letöltéseinket.

 

halite_n.jpg


A Halite-ot elsősorban kezdő torrentezők számára javasoljuk, illetve azoknak, akik nem szeretnek órákat tölteni a programok finomhangolásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.