Hirdetés

Torrentezők az árvákért



|

Két nagyobb potrál nepáli gyermekeket fogadott örökbe.

Hirdetés

A Katmandu melletti árvaház épülete nyugaton egy rozzantabb fészernek talán elmenne, mégis 29 négy és tizekét év közötti árva eszik, alszik, játszik benne nap mint nap.

 

Egy Kanadában élő, árván felnőtt nepáli lányban fogalmazódott meg hazájában járva, hogy milyen kevéssel mennyit lehetne segíteni. Hogy-hogy nem, a lány egyik barátja a p2pnet üzemeltetője, így hamar elhatározták: a közösséget hívják segítségül. A TorrentFreak - mint testvéroldal - azonnal csatlakozott a kezdeményezéshez, létrejött a KapKids.com (és a p2pkids.org) oldal, ahol a torrentezők közösségétől kérik: akár csak egy dollárral is, de segítsenek.

 

kids.jpg

A projekt itt nem áll meg, az alapítók nyilatkozata szerint hosszú távon új épület felhúzását és legalább egy állandó alkalmazott fizetését irányozták elő.

 

Biztosíték persze az oldalak tulajdonosainak szaván kívül nincs arra, hogy az adományok valóban eljutnak Nepálba - de egy dollár tényleg nem akkora összeg, amit megérezne bárki, akinek van PayPal accountja. Segíteni a KapKids.com címen lehet.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.