Hirdetés

Tovább bővül a Graphisoft Park



|

Hirdetés

A ComGenex Rt., amelyet magyar vállalkozók alapítottak 1992-ben, mára a térség legnagyobb biotechnológiai vállalatává nőtt. Az új székházban az élettudományok területén innovatív szolgáltatásokat nyújtó cég valamennyi ágazata egy fedél alá költözhetett a biotechnológiai szolgáltatásoktól a mikro- és nanotechnológiai kutatásokon át a gyógyszerkutatást támogató szoftverfejlesztésekig. A ComGenex világszerte több mint 250 gyógyszerkutatási intézménnyel áll üzleti kapcsolatban, kiemelt partnerei közé tartozik a Bayer, a Merck és a Roche.

A Microsoft Globális Terméktámogató Központjának közép-kelet-európai részlege, amely tavaly kezdte meg működését Budapesten, szintén a Horváth Zoltán építész által tervezett, közel 6000 négyzetméter alapterületű, ultramodern irodaépületbe költözött. A terméktámogató központ folyamatosan bővül, a frissdiplomások köréből kikerülő alkalmazottak száma júliusra meghaladja az 50 főt. A budapesti központban dolgozó mérnökök a vállalati ügyfelek informatikai szakemberei számára nyújtanak terméktámogatást az Exchange, a Windows, az SQL, az ISA és a Biztalk szerverekhez angol és német nyelven.

Az 1998-ban megnyitott Graphisoft Park - amelyet Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter a rendezvényen a modern, innovatív és versenyképes Magyarország modelljének nevezett - immár 24 ezer négyzetméteren a Canon Hungária Kft.-nek, a Graphisoft Rt.-nek és számos magyar informatikai cégnek ad otthont. A park jelenlegi 7.5 hektáros területét az elképzelések szerint a közeljövőbben tovább bővítik, és az újabb irodaépületek mellett lakóparkot, valamint technológiai múzeumot is kialakítanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.