Hirdetés

Tovább él az XP-s Chrome, nem jó ötlet MacBookot szerelni - heti hírösszefoglaló



|

Javíthatatlannak számít az új MacBook, idén még marad az XP-s Chrome támogatása - hírösszefoglalónk.

Hirdetés

Hirdetés

Nem igazán javítható az új MacBook

Az Apple 2015-ös MacBookja nem olcsó, ellenben elképesztően lapos, passzív hűtéssel rendelkezik, nagyon minőségi és kiemelkedően jó dizájnnal bír. Sajnálatos módon az iFixit tesztjei szerint szinte javíthatatlannak számít. Amennyiben valaki hibát tapasztal vagy elejti a jövőbeli MacBookját, nem igazán ajánlott azt házilag megbontani és megpróbálni megjavítani. Mivel az almás vásárlók amúgy sem az állandó szerelgetésről híresek, ezért remélhetőleg mindez nem okoz nagy problémát a gyakorlatban. 

 

Lapos

 

Idén még támogatott az XP-s Chrome

A Windows XP már nyugdíjas operációs rendszer, de sok szoftverfejlesztő még támogatja a koros rendszert. A Google eredetileg most áprilisig támogatta a Chrome böngészőjét a nyugdíjas OS-en, azonban ezt most kiterjesztették. Az idei évben még biztosan marad a támogatás, a vége pedig minden bizonnyal attól függ, hogy mennyien tartanak még ki jövőre is az elavult Windows XP mellett. 

 

Még nem halt ki a Windows XP

 

Bemutatkoztak a Huawei új zászlóshajói

A Sony Xperia Z4 még várat magára, és hivatalosan az LG G4 is, a Huawei azonban már bemutatta az új zászlóshajóját, a P8-at. Az 5,2 hüvelykes, figyelemreméltó készüléket egy óriási phablettel, a P8max készülékkel is kiegészítették. A hét mobilos újdonságai közé sorolható még a Microsoft Lumia 540-es telefonja is, illetve az a hír, hogy már készül a OnePlus Two. 

 

A prémium kategóriát célozta meg a Huawei

 

Szövetségben a Microsoft és a CyanogenMod

A CyanogenMod mögött álló vállalat egy ideje már eldöntötte, hogy megpróbálja teljes mértékben függetleníteni magát és az Androidot a Google alkalmazásaitól. Természetesen ehhez sok idő kell, ezért átmenetileg valami köztes megoldásra is szükség lehet. A megmentő a Microsoft lesz, amelynek az alkalmazásai belekerülnek a CyanogenModba - legalábbis amíg nem készülnek el a saját megoldásaikkal. 

 

Besegít a Microsoft

 

Új driverek a GTA V-höz

Megjelent a GTA V PC-re, és mivel egyik gép sem egyforma, ezért magától értetődően néhány felhasználónak meggyűlhetett a baja a játékkal, pontosabban azzal, amennyire simán az fut. Az AMD és az NVIDIA egyaránt gyors segítséget igyekeztek kínálni a gamereknek, és hamar frissített driverekkel szolgáltak. Ha valakinek egyébként szaggat a GTA V, akkor ajánljuk a figyelmébe ezt a segítségünket

 

GTA V

 

Szerintetek aki még kitart a Windows XP mellett, az beadja majd a derekát a Windows 10-nek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.