Hirdetés

Továbbgyűrűzik az iPod Nano botrány



|

Hirdetés

Mint ismeretes, az iPod hordozható zenelejátszó család szeptemberben bejelentett új tagjával szinte a megjelenésének pillanatától baj van, ugyanis a miniatűr lejátszó képernyője rövid időn belül úgy összekarcolódik, hogy élvezhetetlenné teszi a készülék használatát. A botrány alig egy héttel a Nano piacra dobása után robbant ki, és arra sem kellett sokat várni, hogy beadják az első jogi keresetet az Apple-lel szemben, mondván a cég nyilvánvalóan tudott a karcolódásról, mégis piacra dobta a lejátszót.

Úgy tűnik azonban, hogy az Apple-nek több perrel is számolnia kell, ráadásul nemzetközi színtéren! Ugyanaz a jogi cég, amely októberben egy kalifornai illetőt képviselve elindította az első pert, most két további keresetet adott be, ám ezúttal egy Egyesült Királyság-beli és egy mexikói illető nevében járnak el. A vád ugyanaz: a lejátszó kijelzője a gondos használat ellenére olvashatatlanságig összekarcolódott, és mindezért természetesen a gyártót teszik felelőssé, aki nyilván e sérülékenység tudatában árulja a mai napig a terméket.

Nos, a iPod Nano szemlátomást egyre több "karcot" ejt az Apple renoméján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.