Hirdetés

Továbbra is vezet a Seagate



|

Hirdetés

A piaci elemzőket is meglepte a legújabb felmérések eredménye, mely szerint a Seagate csaknem két százalékot javított piaci részesedésén annak ellenére, hogy alig van túl egy jelentős krízisen. A hirtelen megnövekedett keresletet ugyanis az alkatrészek beszállítói nem tudták megfelelő mennyiségű "hozzávaló" szállításával ellensúlyozni, így egy kis ideig félő volt, hiánycikk lesz jó néhány Seagate merevlemez típus.


Az eladások növekedése a nyári időszakban egyébként is szokatlan, már csak ezért is fontos eredmény, hogy az év elején mért 28,6 százalékot 30,5 százalékra növelte a gyártó, ezzel a legnagyobb piaci növekedés díját is elhódítva a vizsgált időszakban. A Seagate-et a Western Digital és a Maxtor követi a merevlemez eladási listán, tőlük némileg lemaradva a Hitachi, a Toshiba és a Fujitsu áll.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.