Hirdetés

Trojan Checkmark minősítés a Pandának



|

Hirdetés

Az új Platinum Internet Security 2005 automatikusan felismer és hatástalanít minden típusú vírust, férget és trójait. És ami fontos: ezt a feladatot a levelek küldése és fogadása, fájlok letöltése és az Interneten végzett munka közben zökkenőmentesen és észrevétlenül intézhetjük.

A West Coast Labs olyan nagy tiszteletben álló, független informatikai biztonsági kutatóközpont, amely a minősítéshez szükséges tesztelésekért felelős. A minősítés megszerzéséhez az elemzett terméknek valamennyi veszélyt fel kell tudnia ismernie a tesztelési adatbázisból, amelyet folyamatosan frissítenek. Mindemellett olyan teszteken is át kell mennie, amelyeket kifejezetten annak ellenőrzésére terveztek, hogy a termék biztosan fel tudja-e deríteni a veszélyforrásokat hibás pozitívok okozása nélkül.

A trójai programok olyan rosszindulatú kódok, amelyek elektronikus levélben, vagy internetezés közben töltődnek le a számítógépre, és komoly károkat is okozhatnak. Egyes esetekben csak bizonyos fáljokat vagy könyvtárakat törölnek, de akár teljes adatvesztést is okozhatnak.


"A Trojan Checkmark minősítés kiválóan érzékelteti anti-malware-ünk minőségi színvonalát a trójaiak veszélyeivel szemben", fogalmazta meg Ignacio Ayerbe, a Panda Software egyik igazgatója. "Mindez még nagyobb jelentőséggel bír, ha ennek a malware-típusnak az elmúlt hónapokban tapasztalt nagyfokú aktivitására gondolunk. A termék eredményessége elsősorban két technológiatípus kombinációjának köszönhető: a hagyományos reaktív technológiák, valamint a mi TruPrevent proaktív technológiánk, amely képes felismerni a korábban ismeretlen veszélyforrásokat".

A Panda Platinum Internet Security 2005 részére megítélt ezen minősítés csupán egyike azoknak, amelyeket a Panda a vállalati és fogyasztói termékeiért, illetve a trójaiakat felismerő és a vírusfelismerő és -irtó online eszközökért kapott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.