Hirdetés

Trust webcamera csevegéshez



|

Hirdetés

Akár az asztalra helyezve, akár notebook vagy asztali számítógép monitorára csíptetve, az új Trust Portable Webcam WB-3100P sokféleképpen használható. Ez a stílusos webkamera nem más, mint egy beépített mikrofonnal rendelkező, 0.3 Megapixel felbontású, kompakt USB webkamera. A praktikus, önbeállítálító kapocsnak köszönhetően a webkamera könnyen rögzíthető a notebook vagy az asztali számítógép monitorához. A gömbcsuklós csatlakozású asztali állvánnyal a webkamera bármely sima felületen elhelyezhető és tetszés szerint elforgatható.




A webkamera sokféle módot nyújt videofelvételek készítésére vagy Internetes alkalmazások használatára: részt lehet venni videokonferencián, vagy csevegni lehet például az MSN Messengeren keresztül. A videoklippek hanggal együtt felvehetők, a pillanatfelvétel gombbal pedig akár digitális fényképek is készíthetők. A másodpercenként 30 felvételből álló videoklippek képe rázkódásmentes, az 1 cm-től végtelenig manuálisan beállítható fókusz révén pedig még a közeli felvételek képminősége is optimális. A funkciók működtetéséhez még elemekre sincs szükség, mivel a webkamera tápellátásáról az 1.5 méter hosszú USB-kábel gondoskodik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.