Hirdetés

Túl hangos az Xbox 360



|

Hirdetés

A bekapcsolást követően azonban egy dologra mindannyian figyelmesek lettek: a gép jóval hangosabb elődjénél.

Ez várható volt, hiszen az Xbox 360 sokkal fejlettebb és bonyolultabb, több tranzisztorból álló grafikai chipet és központi feldolgozó egységet tartalmaz, mint a 2001-ben megjelent elsőgenerációs kiadás. Ennek megfelelően jobban is melegednek az alkatrészek és nagyobb teljesítményfelvétellel rendelkeznek, amit erősebb tápegység képes csak kiszolgálni. A Joystick.com internetes magazin saját tapasztalatai alapján össze is állított egy "zajszint-listát", amely a következőképpen néz ki. Megjegyzés: az eredeti Xbox nem azért nem szerepel rajta, mert annyira halk, hanem mert nem volt kéznél az alábbi teszt elvégzésének időpontjában.

1. Régi, zörgő hűtőszekrény
2. Xbox 360
3. PlayStation 2 eredeti változat (nem a vékonyabb, újabb kiadás)
4. Panasonic PT-AE700U projektor
5. GameCube
6. Xbox 360 tápegység
7. IBM T42 p laptop
8. Dell Latitude C610 laptop
9. iBook G4 laptop

Vajon a Sony jövőre megjelelnő PlayStation 3 játékgépe milyen zajszinttel rendelkezik majd? Az állandóan hangoztatott Cell processzor valószínűleg hasonlóan nagy hőleadási értékekkel fog rendelkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.