Hirdetés

Turisztikai szezon a PannonW@P-pal



|

Hirdetés

Idén már több mint kétszáz magyarországi településen tájékozódhatunk segítségével: az adatbázisában szereplő tömegközlekedési vonalak és megállók, üzemanyag-töltő állomások, gyógyszertárak, bankautomaták, éttermek és számos egyéb helyszín közül automatikusan keresi meg a hozzánk legközelebb esőket, majd magyarázza el az azokhoz vezető utat.

Ahhoz persze, hogy mindezt kihasználhassuk, először el kell utaznunk a több, mint kétszáz város valamelyikébe. Ebben is segítségünkre van a PannonW@P: a MÁV nagy sikerű Elvira menetrend-adatbázisa mellett immár a Volán országos vonalhálózatát is áttekinthetjük a Pannon GSM WAP portálján. A kereső funkció segítségével az indulási és a célállomás mellett a kívánt időszakot is megadhatjuk, a program pedig a köztes megállókkal és a menetidővel együtt részletesen feltünteti az összes lehetséges buszjárat menetrendjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.