Hirdetés

TV-kimeneti jel videomagnóba



|

Hirdetés

A kártyán Super Video csatlakozó van, vettem egy átalakítót (RCA-ra) az kell a videobemenetre, de a tévén nem látszik semmi. Mit csináltam rosszul?Ügyelni kell arra, hogy az S-Video és a kompozit videó (RCA-aljzattal) között nem csupán a lábak számában és elhelyezésében van különbség (amellett, hogy eleve az RCA végződésű kábel két-, az S-Video pedig négyeres). A kompozit videó egyazon kábelen más-más frekvenciákra modulálva szállítja a fényességi és színadatokat, míg a másik esetben minden jelnek külön vezeték áll rendelkezésére. Éppen ezért nem a picinyke közdarab végzi el az átalakítást, hanem a kártya maga, érzékelve az átalakítót. Az egyes gyártók egyedi megoldásokat, bekötéseket alkalmaznak, valószínűleg az ön által alkalmazott közdarab nem kompatibilis. Javasoljuk, hogy a gyártó saját, az adott modellhez tartozó átalakítóját szerezze be vagy S-Video bemenettel ellátott televíziót használjon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.