Hirdetés

Tyan újdonságok a CeBIT-en



|

Hirdetés

Egy igazi erőmű alapjait fektette le a Tyan az új Thunder i7505-ös alaplapjával. Intel E7505 lapkakészletre épül, amely egy dual Xeon processzoros rendszert épes vezérelni.



A kétprocesszoros rendszert a kiegészítő szolgáltatások teszik teljessé, mint például a Dual Channel SCSI RAID, UATA/133, integrált Gigabit Ethernet hálózati csatoló, egy darab 64 bites 133 MHz-es és két darab 100 MHz-es PCI-X foglalat, AGP 8×. Ezenkívül, azoknak a játékos kedvű rendszergazdáknak, akik audiofil beállítottságúak, integrált hatcsatornás hangrendszer is a rendelkezésükre áll, ráadásul SPDIF digitális ki/bemenettel.

Számos gyártó mutatta be Radeon alapú kártyáit, de a legérdekesebb újításokat a Tyan standján láthattuk. A Tachyon sorozat kártyái ugyanis hardverfigyelő rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a grafikusprocesszor és a videomemóriák sebességének állítását, valamint a hőmérsékletük folyamatos kijelzését.



A legérdekesebb tulajdonságuk azonban a grafikus kártya ventilátorának fordulatszám szabályozása, ami nem csak tunningoláskor jöhet jól, hanem akkor is, ha éppen nincs szükség túlzott grafikai teljesítményre, tehát a fordulatszám csökkentésével elnémíthatjuk a kártyát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.