Hirdetés

Ugrásszerű minőségjavulás az internetes sugárzásban



|

Fejlődik a RealMedia kódolási eljárása.

Hirdetés

A RealVideo 9 a korábbiaknál 30 százalékkal kisebb állományok készítését teszi lehetővé, a RealAudio Surround technológia pedig térhatású hanganyagok sugárzását teszi lehetővé az interneten keresztül, viszonylag kis sávszélesség foglalása mellett is. Az új videó technológia nagy előnye lehet, hogy a jelenleg kialakult, kvázi szabványosodott ráták mellett pedig sokkal jobb minőség érhető el.




A RealNetworks szerint a szélessávú hálózaton sugárzott 160 Kbps anyag esetében már VHS, 500 Kbps esetén pedig -- a RealAudio Surround technológiával kiegészítve -- házimozi-minőségű lehet a leadott állomány. Erre erősen kíváncsiak leszünk.

A RealVideo 9 codec azonnal elérhető a RealOne Player és a RealPlayer 8 Windows- és Mac-kompatibilis változatához, a Unix- és Pocket PC-változatok megjelenésére pedig alig egy hónapot kell várni. Remek minőségű bemutatókat találhatunk a www.realnetworks.com/info/realvideo oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.