Hirdetés

Új 1.3 megapixeles kamera a Logitechtől



|

Hirdetés

3 megapixeles digitális kameráját.

A gép 16 megabájtnyi belső memóriával rendelkezik, ami 40 darab 1.3 megapixeles vagy 130 VGA minőségű kép tárolására képes. Beépített líthium-ionos akkumulátora akkor is automatatikusan töltődni kezd, amikor USB kábelen keresztül csatlakoztatjuk a számítógéphez, rendelkezik ezen kívül még egy elcsúsztatható lencsévelvédővel és a kereső is egy külön borítóval. A vásárló mellékelve kapja hozzá a Logitech új Digital Pocket 8.0-ás szoftvercsomagját. Ennek segítségével könnyedén tölthetjük le a gépről a fényképeket, van benne fotóalbum, online fotó nyomtatás és egy klikkel akár e-mailben is elküldhetjük képeinket. A használók pedig bárhol letölthetik és megnézhetik a képeiket ahol Mac OS X vagy Windows XP operációs rendszerrel ellátott számítógépet találnak, köszönhetően a kamerába beépített USB nagy kapacitású tárolónak (mass storage driver). Ennek segítségével a kamera úgy működik mint egy plug-and-paly eszköz, nincs szükség a Logitech szoftver telepítésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.