Hirdetés

Új, 4 MPixeles Olympus digitális kamera



|

Hirdetés

A 8,64 x 6,86 x 4,32 cm-es készülék 2,8-szoros optikai nagyítással rendelkezik, a kamerával készített felvételek pedig maximum 4 millió pixel felbontásúak lehetnek (2272 x 1704). Az új eszköz olyan extra funkciókkal rendelkezik, mint a zajszűrés a hosszú exponálási idejű felvételekhez, digitális képnagyítás akár 3200 x 2400 pixelig, 10 állású DIAL tárcsa a felvételi módokhoz, "My Image" mód saját beállításokkal, USB Auto-Connect csatlakozás, Enhanced Color Management az élethű színekért, valamint az automatikus pixeltérképezés az esetleges pixelhibák javítására. Az októberben megjelenő eszköz ára 799 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.