Új, 4000 dpi-s Canoscan



|

Az új, FX4000US névre hallgató eszköz maximális felbontása az előd FX2710 2720 dpi-jéről 4000 dpi-re (képpont/col) nőtt, színmélysége pedig a korábbi 36 bitesről 42 bitesre változott, ami 64-szer több megkülönböztethető színt jelent. A Canon új filmszkennere tulajdonképpen minden vetélytársát túlszárnyalja rendkívüli képességeivel. Az FX4000US USB 1.1 vagy SCSI II interfészen kapcsolódik a számítógéphez, és sorozatban 6, APS cardridge segítségével pedig 40 képet tud egymásután beszkennelni rendkívül jó minőségben. Az eszköz Japánban már kapható, európai debütálása pedig június végére tehető. A készülék ára 800 dollár lesz.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.