Hirdetés

Új adatmentési szolgáltatások kedvező áron



|

Hirdetés

A műszaki fejlesztések és a KÜRT új adatmentési csomagjai egyúttal az ügyfelek számára hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálást, valamint kedvezőbb árakat jelentenek.

Az adatmentési eljárás lényegesen korszerűbb és gyorsabb lett az összes, nem merevlemez vagy mágnesszalag típusú adathordozónál (például CD, DVD, Flash memória). Az ilyen adatmentési esetek száma jelentős, és folyamatosan növekszik. A KÜRT fejlett műszaki hátterének köszönhetően a meghibásodott mobil eszközökről akár egy nap alatt visszakaphatják adataikat a károsultak, és a szolgáltatást az adathordozó típusától függően, fix áron vehetik igénybe.

Merevlemezek és mágnesszalagok esetében a korábbi gyakorlathoz hasonlóan, laboratóriumi vizsgálat előzi meg az adatmentést. A vizsgálatot igénybe venni szándékozó ügyfelek két szolgáltatáscsomag közül választhatnak. Az egyik alapszolgáltatásokat kínál - az eddigi bevizsgálási árak töredékéért -, a másik pedig prémium szolgáltatásokat, magasabb, de kedvező csomagáron.




A prémium szolgáltatáscsomag lényege, hogy a KÜRT szakértői házhoz mennek az adathordozóért, Budapesten 4, vidéken 24 órán belül. A mentést megelőző vizsgálat alapján elkészített szakvélemény a normál csomag 3 munkanapjával szemben 24 órán belül elkészül, és az ügyfél folyamatos tájékoztatást kap az adatmentés állapotáról.

A technológiai fejlesztések eredményeképpen bekövetkezett költségcsökkenés az adatmentések (fogyasztói) árában is jelentkezik, átlagosan 20-25%-kal alacsonyabb áron kaphatják vissza adataikat az ügyfelek, mint korábban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.