Hirdetés

Új Adobe Font Folio változat



|

Hirdetés

Az Adobe Font Folio [OpenType Edition] termék több, mint 2.000 betűkészletet tartalmaz OpenType formátumban, ami bármilyen nyomdai, webes vagy dinamikus média projektben gazdagabb nyelvi támogatást, és továbbfejlesztett tipográfiai kezelést tesz lehetővé. Az Adobe bejelentette egy speciális, 10-számítógépre szóló licenc változat lehetőségét is, amivel a kisebb tervezőműhelyek számára tette elérhetőbbé a teljes Adobe Type Library-t.

Az Adobe és a Microsoft azért hozta létre a OpenType betűformátumot, hogy egy Macintosh és Windows platformon is működő betűfájl bevezetésével javítsa a dokumentumok hordozhatóságát, és egyszerűsítse a betűkezelést. A kreatív szakemberek számára nagyon hasznos a szélesebb idegen nyelvi támogatás, és az a lehetőség, hogy számos OpenType betűkészletben speciális tipográfiai írásjelek, így például kiskapitális, és dekoratív betűk is helyet kaptak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.