Hirdetés

Új Adobe Production Studio



|

Hirdetés

0, Adobe Premiere Pro 2.0, Adobe Audition 2.0, Adobe Encore 2.0 teljesen új verzióit, illetve az Adobe Photoshop CS2 és az Adobe Illustrator CS2 legújabb verzióit — olyan időkímélő újításokkal párosítja, mint az Adobe Dynamic Link, amely rendkívüli módon könnyíti a munkafolyamatokat.

Az Adobe Production Studio forradalmi javításokat visz a munkafolyamatokba, amelyekkel a felhasználók a hatékonyságukat növelhetik. Az Adobe Dynamic Link segítségével renderelés nélkül vihetők át After Effects összeállítások közvetlenül az Adobe Premiere Pro és az Encore DVD alkalmazásba. A változtatások automatikusan frissülnek, így a finomítások rögtön a megfelelő környezetében láthatók. A hatékonyságot javító jellemzők közé tartozik még az új, egységes felület, amelynek segítségével az Adobe Premiere Proval snitteket digitalizálhatunk az After Effectsből, valamint az Adobe Bridge fájlböngésző, amely megnyitható önállóan is, de a Production Studio bármely eleméből is elérhető.

Az ipari szabványok, formátumok és hardverek erőteljes támogatásával az új programcsomag egyszerűen integrálható a már meglévő munkafolyamatokba. Mind az After Effects, mind az Adobe Premiere Pro bevezeti a Flash videofájl export lehetőséget, amellyel a felhasználók az Adobe Production Studiot Flash munkafolyamatokba integrálhatják, és így videotartalmat tehetnek fel az Internetre. A népszerű felbontásokban és képfrekvenciákban támogatást élveznek a nagyfelbontású formátumok, a HDV kamerákról érkező tartalom pedig natív módon szerkeszthető. Az After Effects Professional 32 bites lebegőpontos, nagy dinamikatartományú (High Dynamic Range, HDR) színei és az Adobe Premiere Pro 2.0 10 bites YUV színei tökéletes minőséget biztosítanak. A teljes körű 32 bites audiotámogatás pedig kiváló hanghűségű (Hi-Fi) kimenetet biztosít.

Az Adobe Creative Suite Production Studio Microsoft Windows XP változata már beszerezhető önálló termékként és az Adobe Video Bundle részeként is. Kapható standard kiadásban is, amely az Adobe After Effects Standard, Adobe Premiere Pro és Adobe Photoshop, valamint az Adobe Dynamic Link alkalmazásokat tartalmazza. A Premium kiadás kalkulált fogyasztói ára 627 ezer, míg a Standardé 429 ezer forint.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.