Hirdetés

Új AMD asztali processzorok



|

Hirdetés

A processzor a cég jelenlegi leggyorsabb, 1,33 GHz-es Athlon változatát fogja leváltani, amely március óta kapható. Egyes hírek szerint az 1,4 GHz-es Athlonnal egyidőben fog megjelenni a 950 MHz-es Duron CPU is, amelyet a társaság az olcsóbb gépekbe szán. Az 1,4 GHz-es Athlon 224-266 dollárba (70 ezer Ft), a 950 MHz-es Duron 116 dollárba (35 ezer Ft) fog kerülni. Az új Athlon CPU-val az AMD lépést tart az Intellel, amelynek leggyorsabb asztali processzora, az 1,7 GHz-es Pentium 4 körülbelül egyező teljesítményre képes. Az olcsó gépek kategóriájában az AMD teljesen elhúzni látszik, az Intel leggyorsabb ilyen CPU-ja, a 850 MHz-es Celeron a 950 MHz-es Duron teljesítményét meg sem közelíti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.