Hirdetés

Új AMD processzorok



|

Hirdetés

Az első a következő generációs, 64 bites, Opteron névre hallgató processzor, amelyet a tervek szerint április 22-én mutatnak be New Yorkban. A gyártó tervei szerint a világ első, asztali gépekbe szánt 64 bites processzoraira, szeptemberig kell csak várnunk. Ezeknek neve Athlon 64 lesz és készül belőle "hagyományos" és mobilgépekbe szánt változat is. Szintén AMD bejelentés, hogy a "Barton" magra épülő processzorok (amelyek többek között nagyobb méretű gyorsítótáruknak köszönhetik a gyorsabb teljesítményt) közül, február 10-én mutatják be az Athlon XP 3000+-t, melyet a 3200+ valamikor év közepén fog követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.