Hirdetés

Új audiólemez a CD-k leváltására



|

Hirdetés

A DataPlay által kifejlesztett, kisméretű lemezeket az InterTrust rendszere védené meg az illegális másolástól. A társaságok szerint az új médiára azért van szükség, mert az illegális zenemásolás addig nem fog megszűnni, amíg a CD, mint zenei adathordozó él. Az ősszel megjelenő lemezek üres változatai 5-10 dollárba kerülnének, a műsorosok ára pedig megegyezne a CD-kével. Az új lemezek hallgatásához speciális lejátszókat kellene vásárolni a felhasználóknak, amelyek ára 199-299 dollár körül lesz. Az elemzők szerint a DataPlay lemezek egy lépést jelentenek a megfelelő irányba, de a CD-ket minden bizonnyal nem fogják tudni leváltani azok rendkívüli elterjedtsége miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.