Hirdetés

Új audióvezérlők a VIA-tól.



|

Hirdetés

A most bemutatott Envy24 és Envy24HT kártyák kifejezetten a professzionális felhasználók igényeit szeretné kielégíteni.
Eddig a kiváló hangminőséget nyújtó kártyáknak igen magas volt az áruk, ezzel szemben a most bemutatott termékek várhatóan az átlag felhasználó számára is megfizethetőek lesznek.


Envy24


Az Envy24 PCI audióchip 12 ki- és bemeneti csatornát képes kezelni, ami bőségesen elég a mai multimédiás szoftverek, illetve az on-line hangkapcsolatok kiszolgálására. A kártya maximálisan 96kHz-en képes mintavételezni, kompatibilis a SoundBlaster Pro kártyával és az AC’97 szabvánnyal is. Az integrált nagyfelbontású digitális mixer segítségével a korábbiaknál kisebb lépésközökben lehet változtatni a hangerősséget. A chip kialakításának köszönhetően egyszerűen illeszthető az alaplapi chipkészletekhez, ezért az önálló kártyás kivitel mellett alaplapra integráltan is elérhető lesz.


Envy24HT



Az Envy24HT 24 biten 192Khz mintavételezéssel képes kezelni a hangmintákat. Egyszerre 10 kimeneti folyamot képes kezelni, ezért képes mind a 5.1, 6.1, és 7.1 csatornás surround hangok térhatású lejátszására. Hardveresen támogatja a többcsatornás hangok négy vagy két hangszórós megszólaltatását, ezzel csökkentve a felhasznált CPU teljesítményt. A kártya képes kezelni a AC3, S/PDIF kimeneteket is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.