Hirdetés

Új Axim PDA-k és egy MP3 lejátszó



|

Hirdetés

A csütörtöki webes sajtótájékoztatót maga a cégalapító elnök-vezérigazgató, Michael Dell tartja, ahol az új termékek mellett egy új online áruházat is bemutatnak, derül ki a sajtónak szétküldött e-mail meghívókból. A források tájékoztatása szerint az MP3 lejátszó neve Digital Jokebox lesz, melynek szívében egy 15 gigabájtos merevlemez dolgozik. A jelek szerint a Dell felbuzdult az Apple iPod lejátszóinak kiváló fogadtatásán, és ismét szokásos stratégiájához folyamodik - vagyis kivárja, míg egy másik cég bevezet a piacra egy új terméket, s csak ezután jelentkezik ő is egy hasonló termékkel.

Az új Aximok több konfigurációban kerülnek piacra, s a csúcskategóriás modellek integrált Wi-Fi technológiával készülnek. Szinte bizonyos az is, hogy az új PDA-k már az új Windows Mobile 2003 operációs rendszerre épülnek, miután a nyáron a cég saját fejlesztésű -és felettébb hibás - firmware-rel hozta forgalomba új Axim modelljeit. A cég képviselője nem kívánt részleteket közölni a hivatalos bejelentés előtt. A Dell vezetői a második negyedévi mérleg ismertetésekor utaltak rá, hogy a cég a fogyasztói elektronika piacán is erősíti jelenlétét, és még az idén LCD tévéket készül forgalomba hozni, melyeket ázsiai tévégyártókkal közösen fejlesztenek ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.