Hirdetés

Új biztonsági megoldások a Pandától



|

Hirdetés

Ezeket a szoftvereket az otthoni felhasználók, a kis vállalatok és szakemberek igényeinek kielégítésére fejlesztették ki, hogy védelmet nyújtsanak minden típusú Internetes fenyegetés ellen, beleértve az ismeretlen vírusokat és betolakodókat is.

A Platinum Internet Security 2005 védelmet biztosít a kis vállalatok és szakemberek számára vírusok, férgek, trójaiak, hackerek, kémprogramok, kéretlen reklámüzenetek és tárcsázó eszközök ellen. A TruPrevent technológiának köszönhetően felismeri az ismeretlen vírusokat és betolakodókat is. Automatikusan vizsgálja a bejövő és kimenő e-maileket, fájl letöltéseket és a látogatott web oldalakat. Ultrafast scan engine-je alaposan, minimális rendszer erőforrás igénybevétellel vizsgálja át az információkat. Ezt kiegészíti a SmartClean2 technológia a kártevők okozta károk helyreállítására. A legutolsó generációs személyi tűzfalnak köszönhetően, a Platinum Internet Security 2005 távol tartja a hackereket és az általuk használt kártevőket, erőddé alakítva a számítógépet minden IT fenyegetéssel szemben.

Titanium Antivirus 2005 magas szintű védelmet nyújtja az Internetes kártevők ellen, továbbra is a “telepítsd és felejtsd el” filozófia szellemében. Az új program nem csak automatikusan hatástalanít minden típusú vírust, férget, trójait, kémprogramot, tárcsázó eszközt, hacker eszközt és joke-ot, hanem blokkolja az ismeretlen vírusokat és betolakodókat is a TruPrevent technológiának köszönhetően. Sőt mi több, innovatív tűzfal technológiája automatikusan blokkolja a hacker támadásokat.

TruPrevent Personal 2005–öt azoknak a felhasználóknak fejlesztettük, akik más antivírus gyártók (nem a Panda Software) termékét használják. Tökéletesen kompatibilis a leggyakrabban használt termékekkel a piacon, ezért nem kell lecserélniük antivírus terméküket ahhoz, hogy használhassák az új technológiát. Minimális rendszer erőforrás igénybevétel mellett, észrevétlenül védi a számítógépet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.