Hirdetés

Új CompactFlash olvasók a Lexar-tól



|

Hirdetés

Mindkét olvasót egy védő tetővel látták el, hogy biztonságot nyújtson a használat alatt lévő vagy csak egyébként benne tárolt memóriakártyáknak, valamint az egyik FireWire, a másik pedig USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. A Lexar állítása szerint a felhasználók az USB 1.1-es eszközökénél 4-5-ször gyorsabb adatátviteli sebességre számíthatnak, a FireWire változatot ezen kívül egy ultra vékony kábellel látta el a gyártó.

Az Image Rescue 2.0 egy helyreállító program, ami segít a felhasználóknak, hogy bármilyen memóriakártyáról – gyártótól és formátumtól függetlenül – visszaszerezzék elveszett vagy törölt digitális felvételeiket. Az új szoftver pedig támogatja szinte az összes létező kártyaleolvasót. A cég állítása szerint az Image Rescue 2.0 még az olyan kártyákról is képes az adatmentésre, amelyeket a számítógép még csak fel sem ismer. Képes JPEG, és TIFF formátumú képek mentésére, támogatja a legtöbb nyers adatformátumot, és bizonyos esetekben még akár Word és PowerPoint dokumentumok helyreállítására is használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.