Hirdetés

Új digitális fényképezőgép a Sonytól



|

Hirdetés

A fényképezőgép 5,1 megapixeles felbontással, háromszoros optikai nagyítással, 2,5 inches LCD kijelzővel, valamint 32 megabájtnyi belső memóriával rendelkezik. Természetesen MemoryStick kártyára rögzít, ebből a Sony "nem enged". Méretei 93,6x60x20,3 mm, amivel alig számít vastagabbnak a csúcsmodell DSC-T7-esnél. Ráadásul súlya az akkumulátorral együtt is mindössze 136 gramm és mindennek tetejébe a Sony képes volt növelni az elem élettartamát, így már 240 képet tudunk vele készíteni feltöltésenként.


A DSC-T5-ös Amerikában idén szeptemberben kerül boltokba 350 dolláros áron. Kezdetben csak ezüst színben, de októbertől vörös, arany, fekete és pezsgőszínben is megvásárolható lesz. Egyelőre nincs arról információnk, hogy a világ más részein mikor tervezik a készülék piacra dobását.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.