Hirdetés

Új domain szeretet.tel



|

Új internetes domain, mely az Arany Oldalak mellett rúgna labdába.

Hirdetés

Az új domain tulajdonképpen egyfajta internetes telefonkönyvként fog szolgálni, ahol a megfelelően jogosult tulajdonosok közzétehetik nevüket és elérhetőségüket. A megfelelő oldalt megnyitva először kontinensek, majd országok, és régiók közül válogathatunk, ahol aztán megkereshetjük, milyen szolgáltatót, vagy szolgáltatást keresünk. Azt, hogy ekkor milyen találatok kerülnek listázásra, azoktól a kulcsszavaktól függ, amikkel előzőleg illetjük magunkat vagy cégünket. Egy étterem értelemszerűen a vendéglátás és ehhez kapcsolódó címkéket fog közzétenni, míg egy ruhatisztító már saját területéről valókat.

yellow-pages.jpg

A regisztrálás első szakasza ez év decemberében kezdődik, és minden olyan cég kezdeményezheti, amely legalább fél évnél idősebb nemzeti márkanévvel rendelkezik. A regisztráció egy egyszeri 550 dolláros, majd egy évi 25 dolláros díj ellenében kerül jóváhagyásra. Az első időszakban regisztráltak minimum 3 éves szerződést kell aláírniuk. Magánszemélyek számára a regisztráció 2009. márciusában kezdődik, azonos áron, azzal a különbséggel, hogy ekkor már lehetőség nyílik csupán 1 éves szerződések kötésére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.