Hirdetés

Új egerek és billentyűzetek a Microsofttól



|

Hirdetés

A Microsoft a múlt hónapban mér bepillantást engedett „megdöntött görgős technológiájába”. A görgővel vízszintes irányú navigálás is végezhető a képernyőn, ami táblázatok és nagyméretű weboldalak esetén jöhet jól. Ha pedig a felhasználó megnyitott ablakok között akar váltogatni, elég csak a görgőt megnyomnia. A Microsoft licencelni szándékozik a technológiát más gyártóknak is, bár a rivális Logitech szerint a vízszintes görgetés nem hozza majd lázba a felhasználókat.

A Microsoft korszerűsítette a vezetéknélküli egerek optikai technológiáját is, ami immár fél évre növeli a telepélettartamot az eddigi 4-6 hét helyett, az új intelligens adóvevők pedig kevésbé interferálnak más vezetéknélküli eszközökkel. Az ötgombos Wireless IntelliMouse Explorer ára 55 dollár, a „drótos” IntelliMouse Explorer verzió ára 45 dollár, ugyanannyi, mint a háromgombos, kétkezes Wireless Optical Mouse-é. Az egerek metálszürke, metálkék, platina színben, valamint további 10 dollárért, fekete „bőrkötésben” is kaphatók.

Az egerekre alapozva a cég hardver csoportja 4 vezetéknélküli egér-billentyűzet készletet is kínál: a Wireless Optical Desktop Elite és a Wireless Optical Desktop Pro, egyaránt 105 dollárért; a Wireless Optical Desktop 85 dollárért, valamint a Basic Wireless Optical Desktop 65 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.