Hirdetés

Új Elitegroup alaplap



|

Hirdetés

Bizonyíték erre az, hogy a napokban az Elitegroup cég mutatta be a világ első olyan alaplapját, mely a SiS cég új, SiS635T nevet viselő chipsetére épül. Az Elitegroup újdonsága a P6S5AT nevet kapta, és már támogatja a még meg sem jelent új, Tualatin magos, Socket 370-es tokozású új Intel Pentium III-as processzorokat is. Az új alaplapon két darab 184 pines DDR DIMM memóriafoglalat található, melyekbe maximum 1 GB DDR266/DDR200-as memória helyezhető be, de a készítők a rosszabb anyagi helyzetben levő felhasználókra is gondoltak, hiszen az alaplapon két darab 168 pines normál SDRAM foglalat is helyet kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.