Hirdetés

Új fejezetéhez érkezett a Sulinet program



|

Hirdetés

Az egyik nyertes konzorcium munkatársának, Balázs Attila ügyvezető tájékoztatásából idézünk. "Miután a minisztérium úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a Sulinet II szerződéseket - amiben az Expert Computer, még önállóan vett részt -, sejthető volt, hogy az elvárások sok tekintetben változnak majd."




A július elsején induló Sulinet III-ban csak azok a pályázatok lehettek sikeresek, amelyekben a pályázó a korábbinál hosszabb és átfogóbb jótállást vállalt. Új elemként jelentkezett a marketing tevékenységre vonatkozó előírás is. A minisztérium - egyébként helytálló - felmérése szerint a Sulinet program még mindig nem elég ismert az arra jogosult, tehát jószerével a teljes magyar lakosság körében. Ezért a pályázat kiírásakor kikötötték, hogy a sikeres pályázónak kötelessége marketingtevékenységet végezni a Sulinet kapcsán. (A pályázat eredeti szövege megtekinthető a www.om.hu címen.) Bővült továbbá a megvásárolható eszközök eddig sem szegényes választéka, elsősorban a kész konfigurációk száma nőtt, sokkal szélesebb igényeket tudnak kielégíteni.



Az EXPERT-PARTNER-LAP Stúdió konzorcium kialakításánál mindenekelőtt arra törekedtek, hogy a lehető legtöbb helyen jelen legyenek termékeikkel és a programmal. A három, szövetkezett cég boltjai országszerte megtalálhatók, a plázákban épp úgy, mint különálló szaküzletként. Az Expert Computer - természetesen - nagykereskedőként kiterjedt beszerzési hálózatát és raktárkészletét, szerviz potenciálját állította a projekt szolgálatába. "Biztos vagyok benne, hogy a konzorcium és a Sulinet III együttműködése hasznos és eredményes lesz" - zárta szavait Balázs Attila ügyvezető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.