Hirdetés

Új "féregirtó" lép a ringbe: itt a Peakflow X



|

Hirdetés

Az Arbor Peakflow X terméke azonban specialista, amely kifejezetten az ismeretlen, vagyis "nulladik napi" férgekre szakosodott.

Ha a felhasználó a Check Point vagy a Cisco hálózati termékeit használja, akkor akár automatikusan is történhet a férget továbbítani készülő portok blokkolása, miközben a legitim forgalom zavartalanul átmehet. A Peakflow X megoldás két hardver eszközből áll: a Collector a forgalmat figyeli, míg a Controller az egy vagy több Collectorról származó információkat gyűjti. Az Arbor szerint a Collectort a hálózati magba vagy az adatközpont mellé kell telepíteni, ahonnan meg tudja figyelni a kiszolgálók közötti kommunikációt, hogy pontosan melyik gép kommunikál melyikkel, mely portokat használja, amiből elkészíti a normális kommunikáció térbeli modelljét, melynek alapján észlelni tudja, ha egy féreg gépeket keres és fertőz meg a hálózaton.

A Peakflow X Safe Quarantine funkciója a Check Point tűzfalaival, a Cisco útválasztóival és a Cisco Catalyst 6000 kapcsolóival működik együtt, hozzáférési listát (ACL) készít, és egyetlen gombnyomásra blokkolja a nem engedélyezett forgalmat az adott porton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.