Hirdetés

Új főnöke van az Androidnak



|

Sundar Pichai átszervezte a pozíciókat, új ember felel az Androidért.

Hirdetés

A Google új üzleti modellje sok szervezeti változtatással jár. Miközben az Alphabet sok önálló vállalatot szervez a projektek teljes értékű képviselete miatt, a Google tovább virágozhat, Sundar Pichai ügyvezető alatt. 

Hirdetés

Az átállás miatt elkezdték kiosztani az új szerepeket, és így tett Pichai is. 

Az ügyvezető döntése nyomán Neal Mohan már az első alelnöke lett a videós hirdetésekkel foglalkozó részlegnek, míg Phillip Schindler a globális eladások és működés ágazatnak. 

Számunkra talán észrevehetőbb lesz azonban Hiroshi Lockheimer új pozíciója, aki innentől kezdve az első alelnöke az Androidnak, a Chrome OS-nek és a Chromecastnak. Korábban Sundar Pichai hasonló pozíciót látott el. 

Lockheimerről eddig keveset hallottunk, pedig már 2006 óta a Google-nél van. Kulcsszerepe van a profitcsökkenések megakadályozásában és az új platformokra való terjeszkedésben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.