Hirdetés

Új generációs asztali operációs rendszer



|

Hirdetés


A Novell vállalati szintű támogatással, tanácsadással és képzéssel támogatott terméke, a Novell Linux Desktop egy olyan új asztali operációs rendszer, amely mostantól lehetővé teszi a vállalatok számára a Linux költséghatékonyságában rejlő lehetőségek kiaknázását. A Novell szerint a Novell Linux Desktop kiváló alternatívát jelent a magyarországi nagyvállalatoknál és intézményeknél működő asztali számítógépek mintegy 20%-ának a költséghatékonyabb üzemeltetésére. A Novell Linux Desktop szolgáltatásai a Novell vállalati környezetben már bevált szervertermékeivel megegyező kiváló biztonsági és megbízhatósági mutatókkal rendelkeznek. A Novell teljes mértékben felkészült a felhasználók támogatására a Novell Linux Desktop nagyvállalati és intézményi bevezetése során, és a SUSE LINUX vállalati környezetben bizonyított technológiájára épül.




A Novell Linux Desktop azonnali alternatívát jelent a közigazgatástól kezdve az egészségügyi intézményeken keresztül a pénzintézetekig a különféle meghatározott funkciójú ügyintézői és ügyfélszolgálati munkaállomásokon történő bevezetésre. A Novell rövid távú céljai között szerepel továbbá a termék több felhasználós, valamint mérnöki munkakörnyezetben való széleskörű elterjesztése. A Novell várakozásai szerint a kormányzati és oktatási ügyfelek körében várható az aktív és korai bevezetés. Miközben egyesek az asztali infrastruktúra egyszerűsítési lehetőségeit keresik a Linux környezetre történő teljes áttéréssel, mások az arany középutat próbálják megvalósítani a hagyományos és nyílt forráskódú rendszerek együttes használatával.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.