Hirdetés

Új generációs Creative hangkártyák (frissítve)



|

Hirdetés

Az Audigy sorozat esetében az Audigy 2 és 4 kiadások valójában csupán az alapváltozat apró módosításait jelentik. Ezzel ellentétben a Sound Blaster X-Fi kártyák a teljesen új fejlesztésű X-Fi nevű hangchipre épülnek, amelyek valódi 24 bites, 96 KHz-es felvételre és lejátszásra képesek, emellett 118 dB-en SNR digitális formátumból analógba konvertálással is megbírkóznak. A 135 dB-es konverziónak hála - amelyet a kártya szintén támogat - lehetővé válik az is, hogy a konvertálás során a hangfájl zajmentesen kerüljön átalakításra, és így pontosan ugyanolyan marad, mint az eredeti.


Természetesen az X-Fi is megkapta a THX minősítést, emellett támogatja a Dolby Digital EX, DTS-ES, valamint a 7.1-es hangrendszereket is. A négy változatból kettőn 64 megabájtnyi X-RAM is helyet kapott, melyet főként a játékok fejlesztői használhatnak majd fel arra, hogy ott tárolják a szükséges hangállományokat. Ezzel növelhetik azok minőségét, elérésük pedig jóval gyorsabb és ráadásul nem is kell a rendszermemóriát erre pazarolni, és még a PCI busz sem lesz annyira leterhelve.

A belépőszintű X-Fi XtremeMusic 130 dollárba, a Platinum változat 200 dollárba kerül, amelyhez már adnak egy media drive-ot is, ahogy azt az előző Platinum kiadásoknál már megszokhattuk. A Fatal1ty FPS kártyaváltozatot 280 dollárért vesztegetik, és ez az a bizonyos, amelyiken 64 megabájtnyi memória is található. Akárcsak a legdrágább X-Fi Elite Pro változaton, amelynek már az árát sem merték elárulni. A kártyák mindegyike augusztus végén kerül a boltokba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.