Hirdetés

Új generációs Kaspersky spamszűrők



|

Hirdetés

A Kaspersky Anti-Spam Enterprise Edition 2.0 és a Kaspersky Anti-Spam ISP Edition 2.0 megoldások vállalati hálózatok és internet-szolgáltatók szintjén szűrik a kéretlen leveleket.

A Kaspersky Anti-Spam megoldás használata során az elektronikus üzenetek többszintű vizsgálaton esnek át. A program egyedülálló nyelvi elemzési technológiával analizálja a beérkező üzenetek szövegét. A nyelvi elemzés alapjául szolgáló nyelvi adatbázist a Kaspersky Anti-Spam kétóránként automatikusan frissíti. Ez a megoldás hatékony védelmet nyújt az éppen aktuális „levélszemét járványokkal” szemben is.

A program több új technológiát tartalmaz, amelyek felismerik a legújabb levélszemét-küldő trükköket is, így a grafikák használatát, a feketelistás szűrés elleni bonyolult útválasztási módszereket, valamint az olyan HTML trükköket, mint a láthatatlan szöveg használata és a betűkettőzés.

Válaszul a gyorsan változó spamküldő taktikákra a Kaspersky Labs szakemberei a feketelista funkciót (RBL) is továbbfejlesztették. A kéretlen levelek küldésére használt címek lekérdezése – és letiltása – az eddig tapasztaltnál jóval gyorsabban történik. Ezenkívül ez a funkció lehetővé teszi az IP cím-láncok elemzését is, vagyis a Kaspersky Anti-Spam segítségével azonosítható a spam valódi forrása, a kéretlen levél valódi küldője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.