Hirdetés

Új generációs MP3 lejátszók



|

Hirdetés

Az EZ-MAX termékpalettája 6 modellból áll, amelyek között megtalálhatók az LCD és OLED kijelzővel rendelkező készülékek, flash memóriás kapacitásuk 2 GB-ig terjed. Valamennyi modell sajátsága a direct encoding funkció és a line-in bemenet, amelynek révén direkt MP3 formában készíthető felvétel külső audió forrásból. A modellprogram valamennyi tagja beépített és programozható FM rádióval és diktafonnal rendelkezik és egyes modelleknél lehetőség van egyszerre két fülhallgató csatlakoztatására is. A modern elvárásoknak megfelelően a készülékek alkalmasak az OGG kiterjesztésű fájlok lejátszására is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.