Hirdetés

Új Gigabyte alaplap



|

Hirdetés

A Blue Thunder, vagyis Kék Mennydörgés néven is ismert Gigabyte GA-6OXET típusú új alaplap az Intel cég i815EP chipsetére épül, annak is az újabb, B jelzésű változatára, így képes a jelenleg még nem is kapható, 0,13 mikronos gyártási technológiával készülő, Tualatin magos új Pentium III-as processzorok kezelésére is. Az alaplap egyébként azért kapta ezt a hangzatos nevet, mert GC-PGA2/Socket370-es foglalata kék színben pompázik, ami nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz az egész alaplapnak. A Gigabyte újdonságán ezenkívül három SDRAM memóriafoglalat, egy AGP4x-es slot, hat PCI slot és egy CNR slot található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.