Hirdetés

Új gyártót keres az Intel litográfiai eszközeihez



|

Hirdetés

Mivel azonban a társaság a napokban immár másodszor halasztotta el több hónappal az új Mirascan szkennerek szállítását, az Intel lemondta a rendelést, és új partnercéget keres. Az SVG ezzel egy 100 millió dolláros üzletet vesztett el. Az Intel új, 130 nm-es gyártási eljárásához nélkülözhetőek az új eszközök, így a technológiai váltás zökkenőmentesen folyik, bár egyes szakértők szerint a régi eszközökhöz szükséges kiegészítők megdrágíthatják a chipóriás új processzorait. Az Intel 100 nm-es gyártási eljárása, amelynek bevezetése 2003-ra várható, a litográfiai eszközök késése miatt akár több hónapot is csúszhat majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.