Hirdetés

Új Intel Itanium 2 platformok



|

Hirdetés

Ezen új processzorok egy újabb lépést jelentenek afelé, hogy az iparági-szabványos számítástechnikai platformok által nagyobb részesedést nyerjenek a 20 milliárd dolláros RISC piacon.

Jelenleg több mint 70 OEM partner szállít Itanium-alapú rendszereket. A platform öt különböző vezető operációs rendszert, illetve egy sor szoftveralkalmazást támogat, melynek segítségével az informatikai menedzserek számára megnövekszik az Itanium-alapú rendszerek által biztosított választási lehetőségek száma, illetve a rugalmasság. Ezzel előnyöket biztosít a tranzakciók végrehajtásához, az adattároláshoz, business intelligence megoldásokhoz, vállalati erőforrás-tervezéshez, és nagyteljesítményű számítástechnikához.

A platform kiegészíti az Intel Extended Memory 42 technológiát támogató (Intel EM64T) Intel Xeon processzorokat, melyeket elsősorban általános használatra szántak a vállalati alkalmazásokhoz, többek között a webes, file, nyomtatási és levelezési szerveralkalmazásokhoz, így az IT-menedzserek végponttól-végpontig terjedő 64-bit-es számítástechnikai megoldásokhoz juthatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.