Hirdetés

Új jelölést vezet be az AMD



|

Hirdetés

A társaság ezentúl nem a CPU órajelét fogja feltüntetni processzorain, hanem egy olyan számot, amely a teljesítményre utal. A társaság mindezt azért kénytelen bevezetni, mert a felhasználók többsége a CPU órajele alapján itéli meg a processzor teljesítményét. Hiába nyújtanak az Athlon processzorok versenyképes teljesítményt az Intel Pentium 4-esekkel, az alacsonyabb órajel miatt a legtöbb vásárló lassabbnak itéli meg az AMD modelleket. Az Athlon CPU-k alacsonyabb ára ráadásul tovább erősíti a gyengébb teljesítmény benyomását. Az új jelölés szerint egy Athlon 1600+ jelzésű processzor órajele 1400 MHz lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.