Hirdetés

Új kémprogramkereső a Pandától



|

A Panda Software kifejlesztett egy új, ingyenes online eszközt, a SpyXposer-t, amely teljesesen átvizsgálja felhasználó számítógépét, kémprogramok után kutatva.

Hirdetés

... Panda Software kémprogramokkal kapcsolatos szakértelmét és tapasztalatát, és naponta frissíti adatbázisát. A kémprogram, kétségkívül az egyik legnagyobb fenyegetés az utóbbi néhány hónapban. Ez év második negyedévében végzett vizsgálatok alkalmával az észlelt fenyegetések 50 % -a kémprogram és adware volt. Ezen fenyegetések nagyon veszélyesek, a számítógép teljesítményét csökkenthetik, bizonyos típusú malware-ek pedig bizalmas információt is ellophatnak (személyes adatok, böngésző aktivitás, banki adatok) és elküldhetik azokat egy harmadik félnek.


A Panda Software azért fejlesztette ki ezt az ingyenes eszközt, -amely segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan átvizsgálhatják számítógépeiket-, hogy csökkenthessék a károkat úgy, hogy időben felismerik a kártékony programokat. Az eszköz célja, hogy minimalizálja ezen típusú malware-ek hatását a felhasználók számítógépeire, melyek veszteséget okoznak vállalatok millióinak szerte a világon. A Panda Software nagy tapasztalattal rendelkezik a kémprogramok elhárításában, termékeiben pedig a maximális hatékonyság is szempont. A Panda Software nemrégiben csatlakozott az Anti-kémprogram Szervezethez (ASC), melynek célja a veszélyes malware-ek leküzdése.

"A Panda Laboratóriuma nagyon veszélyesnek tartja a malware fenyegetésket, ezért fejlesztette ki a SpyXposer-t." vélekedett Luis Corrons, a Panda VírusLabor igazgatója. " Az Panda ActiveScan-nek és a SpyXposer-nek köszönhetően, melyek mindentípusú malware-t észlelnek, a felhasználók egy második megoldást is kapnak. Mindemellett, mindig javasolt gondoskodni egy állandó malware védelemről, mely a számítógépre van telepítve.".
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.