Hirdetés

Új kísérleti Intel noteszgép



|

Hirdetés

Több tábla PC gyártó, így a Toshiba is kihozott olyan modellt, amely használható tábla PC-ként és hagyományos noteszgépként. E fregoli eszközök kijelzője ráhajtható a billentyűzetre, ha az eszközt tábla PC üzemmódban kívánják használni. Az Intel modellje annyiban tér el ezektől, hogy a gépnek külön fedele is van, visszahajtva ez támasztja a képernyőt, ha noteszként használják. A képernyő alatt található a 36 fokos szögben mozgatható billentyűzet - ha a gépet tábla PC-ként akarják használni, akkor hátra kell hajtani (a tasztatúra 180 foknál kikapcsol), de összerakáskor a képernyőre kell ráhajtani. A 12,1 hüvelykes képátlójú képernyőből ilyenkor is látszik annyi, hogy a felhasználó lássa, e-mailje érkezett. Ebből is látszik, hogy az Intel az állandó internetkapcsolat világára tervezte a modellt, ahol a felhasználó közlekedés közben barangol a LAN-ok és WAN-ok között. Oakley szerint a dupla zsanér megduplázza a hibalehetőségek számát - ezért a jövő noteszgépeihez mindenképpen strapabíróbb zsanérokat kell tervezni. Az Intel rendszeresen mutat be fejlesztői fórumain asztali és mobil PC referencia modelleket. Februárban a San Jose-i IDF-en láthatták a vendégek a Florence-hez hasonló Newport modellt és az asztali Statesboro modellt, amely nem annyira PC volt, inkább otthoni digitális média eszköz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.