Hirdetés

Új külső DVD-író a Plextortól



|

Hirdetés

Ezeket követi most egy új modell, a PX-750UF bejelentése, amely tulajdonképpen nem más, mint a középkategóriás PX-750A elegáns fekete külső házba költöztetett változata. A készülék egyaránt rendelkezik USB 2.0 és FireWire csatlakozással, továbbá a korábbi három új meghajtóhoz hasonlósan szintén támogatja a DVD-RAM formátumot. A dupla rétegű DVD+/-R DL nyersanyagokat 8-szoros, míg a sima DVD+/-R lemezeket 16-szoros, a DVD+RAM-okat 5-szörös sebességgel írja. Fekvő és oldalsó állásban egyaránt képes működni. várhatóan november végén jelenik meg a piacon 135 eurós ajánlott végfelhasználói áron.

A Plextor ezzel egy időben új nyers DVD-t is a piacra dob: az alapértelmezés szerinti 16-szoros sebességgel írható DVD+R lemezeket az erre felkészített meghajtók — a cég korábban bemutatott PX-760-as sorozata — 18-szoros sebességgel is képesek írni. Az elismert Taiyo Yuden cég által gyártott nyers DVD-k 25-ös és 50-es kiszerelésben lesznek megvásárolhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.